سباغيتي |
سباغيتي | الشيف فاتن احمد
المكونات
⬅لحم مفروم⬅سباغيتي
⬅بصل
⬅صوص البندوره
⬅صوص البندوره
⬅مكعب ماجي
⬅ ملح وفلفل و اوريجانو
⬅ماء ساخنه
⬅معلقه سكر صغيره
⬅ معلقه خل ابيض
⬅ثوم
⬅جبنة
سباغيتي |
طريقة التحضير
- نسلق السباغيتي
- نحضر الصوص
- نحضر الصوص
لحم مفروم مع بصل وثوم قلبيه ع نار ضيفي فلفل او فلفل حلو او مشروم حسب الرغبه قلبيهم ضيفي صوص البندوره مكعب ماجي ملح فلفل اوريجانو مي سخنه ومعلقه سكر صغيره معلقه خل ابيض اتركيهم يتسبكو وضيفي عليهم باستا وقلبيهم رشيهم جبنه واتركيهم لتذوب الجبنه
صحه وهنا
الشيف فاتن احمد
0 comments :
إرسال تعليق